Abdioğulları Plastik Ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Abdioğulları Plastik Ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

Süper file, cam file, pp çuval, sulzer kumaş, altın file ve harar üretimi yapılmaktadır.

1963 senesinde minik bir ticarethane ile başlamış olan ABDİOĞULLARI PLASTİK VE AMBALAJ SANAYİ A.Ş. bugün Türkiye’nin en büyük dokunmuş ve örülmüş plastik üreticilerinden birisidir.

Şirket 30 senelik ticari tecrübesinin üstüne girişimciliğini de ilave ederek 1996 senesinde üretim alanında faaliyetine başlamış olup, 11 yıl şeklinde kısa sayılabilecek bir sürede kesintisiz devam eden yatırımlar yardımıyla kendi sektöründe, 552 çalışanı ve 126.000m² alanı ile Türkiye’nin önde gelen firmalarından birisi olmuştur.

Firmanın ana etkinlik alanında tarımsal ve endüstriyel ambalaj malzemeleri yer almakla beraber ziraat sektöründe 1990’lı yıllarda başlamış olan teknik tarıma yöneliş firmanın bu alandaki gereksinimleri doğru tespit ederek yapmış olduğu yatırımlarla ürün pörtföyünün de gölgelikler, tarımsal kumaşlar ve tarıma yönelik ipler şeklinde ürünlerle çeşitlenmesine yol açmıştır.
Abdioğulları A.Ş. tarafınca kurulan FİLPA AMBALAJ VE DIŞ TİCARET A.Ş. ise başta avrupa ülkelerine olmak suretiyle üretilen ürünleri 25 ülkeye ihracat yapmaktadır. Bugün şirket, hem yurt içi hem yurt dışı pazarlarda ürünleri markası ile talep edilen bir üretici olmanın haklı gururunu yaşamaktadır.

ISO 9001 kalite sistemi yalnız üretim alanında değil, yönetim alanında da şirket içinde işletilmektedir. Firmanın haiz olduğu bu emsalsiz şirket kültürünün çalışanlarca en iyi şekilde benimsenmesi doğrultusunda sürekli şirket içi eğitim emekleri tertipli faaliyetler arasındadır.

Firmanın, mühim ilkeler ve uygulamalar ile devamlı büyümesini devam ettirmeke olup, mevcut iki tesisine ek olarak 3. tesisin yatırım çalışmalarını tamamlanma aşamasına getirmiştir. Programlı bir halde yürütülen bu yatırım emekleri kapsamında, Türkiye için yeni çıkan ürünler sunulacak olup, % 90 oranında ihracata yönelik olacaktır..

http://www.abdiogullari.com/

 

(Toplam: 26, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer