argonik.com – iş ilanları sitesi

İş arayanlara veya eleman arayanlara iş bulma makinesi. Bireysel üyeliğin ücretsiz olduğu sitede; CV hazırlama, fotoğraf ekleme, online iş başvurusu, sektör ve şehirlere göre arama gibi bölümler bulunmaktadır.

İnsan Kaynakları Yönetim fonksiyonları, işletmelerin en önemli yapı taşlarından biri olarak gün geçtikçe teknolojik ilerlemelere paralel olarak değişmekte ve gelişmektedir. Son yıllarda yaşanan bu farklılığa dikkat ettiğimizde, insan gücünün doğru yönetilmesi; işletmelerin kalıcılığını, kalitesini ve karlılığını birebir etkilemektedir. ARGON, 1993 yılından bu yana, orta ve üst düzey personel araştırma, seçme ve yerleştirme , iş tanımları geliştirme , süreç analizleri ,kişisel değerlendirme, kariyer planlama ve yönetimi , iş tatmini , müşteri memnuniyeti , performans ve iş değerlendirme vb. konuları kapsayan İnsan Kaynakları yönetimi hizmetleri konusunda yurtiçi ve yurtdışı firmalara hizmet vermektedir. Bundan böyle İnsan Kaynakları Danışmanlık hizmetlerine yeni bir boyut katarak, www.argonik.com sayfasında, kurumsal ve bireysel üyelikler yoluyla iş arayan uzmanlar ve kaliteli iş gücüne ihtiyaç duyan işletmeleri buluşturacaktır. Hedefimiz iki tarafın da beklentilerine en iyi şekilde cevap verebilmektir.

ARGON, hem özel hem kamu işletmelerinin yeniden yapılandırılması ve/veya yönetim sistemlerinin iyileştirilmesini içeren faaliyetlerini uzman danışman kadrosuyla devam ettirmektedir.

http://www.argonik.com/

(Toplam: 14, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer