Yıldız Kağıt Sanayi

Firmamız, ürün portföyü olarak gri mukavva, gri karton, kroma karton, ciltbezi, tutkal çeşitleri, ip çeşitleri gibi 70 farklı ürünle tüketicilere kaliteli hizmet vermektedir.

Firmamız, 1962 yılında Cağaloğlu’da Hüseyin Yıldız’ın kuruculuğunda toptan kağıt satışı ve hurda(atık) kağıt alanında faaliyet göstermeye başlamıştır. 1990 yılında Yıldız Kağıt San. Tic ve Ltd. Şti. olarak ticari faaliyetini devam ettirip, kendi sektöründe önemli bir yere gelmiştir.

Firmamız, 750 metrekare merkez, 500 metrekare ve 375 metrekare depoları ve 5 servis aracıyla hizmet vermektedir. Ayrıca Çorlu’nun merkezine 1,5 km uzaklıkta 122.000 metrekare arazi, kağıt fabrikası yapılması düşüncesiyle satın alınmış ve bu kağıt fabrikası için kuruluş çalışmalarına başlanmıştır. 2008 yılı itibariyle gelişen piyasada öncü olmak ve sorumluluğumuzu yerine getirmek amacıyla İTHAL Mukavva satışlarımız başlamıştır. Geçmişten aldığımız kuvvet, gelecekte yapacağımız işlerin gücü olmuştur.

Firmamız hurda kağıt geri dönüşümünde Topkapı da yalnız hurda (atık) kağıt için 3.000 metrekare fabrikamızda geri dönüşüm hizmeti de vermektedir.

http://www.yildizkagit.com/

(Toplam: 17, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer