Boncuk Sanatı Boncuk Dünyası

Boncuk sanatı , boncuk dünyası ve takı hakkında bilmek istediğiniz herşey…

Müşteri Memnuniyeti Anayasası

Madde 1: Müşteri, en önemli varlık sebebimizdir.
Madde 2: Müşteri, yeni Müşteri kazandırma ya da kaybettirme ihtimali olan kişidir.
Madde 3: Müşteri, ihtiyaçları tespit edilerek kendisine her zaman özen gösterilmesi gereken kişidir.
Madde 4: Müşteri, ürün sattıktan sonra da sürekli memnun edilmesi gereken kişidir.
Madde 5: Müşteri Memnuniyeti, fark yaratmak, rakiplerin önünde yer almak, büyümek ve kâr etmek için şarttır.
Madde 6: Tüm Müşteriler, kaliteli hizmet alma hakkına sahiptir.
Madde 7: Tüm Moda Boncuk Müşterileri Müşteri Memnuniyetini oluşturmak ve Müşterilerin “Moda Boncuk beni düşünür, kendimi güvende hissederim” demesini sağlamakla yükümlüdür.
Madde 8: Tüm Müşteriler “Moda Boncuk Müşterisi”dir. Başka kurum, şube ya da portföyün Müşterisi olduğu gerekçesiyle Müşterilere sunulacak hizmet kalitesiden taviz verilemez.
Madde 9: Müşteriyi zamanında bilgilendirmek ve doğru kişiye / kanala yönlendirmek, Müşteri memnuniyetinin birinci koşuludur.
Madde 10: Tüm Müşteriler, kullandığı ürün ve hizmetle ilgili şikayet etme hakkına sahiptir.

Misyonumuz,

Müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarının farkında olarak; esnek yapımızla, öncü ve yaratıcı çözümlerimizle, müşterilerimizin yaşamlarına değer katan, onları farklı kılan ürünler sunmaktır.

Değerlerimiz,

Çözümcülük
Yaratıcılık
Güvenilirlik
İşbirliği
Esneklik

Moda Boncuk Çözümcülüğü;

Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamakla başlar, bu ihtiyaçların karşılanmasına yönelik tasarlanmış ürün ve hizmetleriyle, bilgi ve yetkiyle donatılmış çalışanları ve iş ortaklarıyla, müşteriden önce müşteri adına harekete geçer ve müşteriyi mutlu kılar.

Moda Boncuk Güvenilirliliği;

Müşterilerimiz açısından fiyat, kalite ve satış sonrası hizmetlerimize güvenecekleri ürünler sunan, iş ortaklarımız açısından iş yapmak istenen, çalışanlarımız açısından adil bir çalışma ortamı sağlayan hissedarlar açısından, şeffaf yönetilen toplum açısından, çevre ve yasalara saygılı kurumsal kültürdür.

Moda Boncuk İşbirliği;

Çalışanlarımızın ve tüm paydaşlarımızın birlikte yarattığı sinerji ve bilgi birikiminin gücünü, ortak karar alma ve uygulama prensibimizle birleştirerek, hızlı ve etkin karar almak için her birimizin her an hazır olmasını sağlar ve bizi sürekli güçlü, dinamik ve yetkin halde tutar.

Moda Boncuk Esnekliği;

Değişen müşteri ihtiyaçları ve rekabet koşullarını hızla algılayıp, satış ve pazarlama stratejilerimizi buna uygun olarak hayata geçirmektedir.

Tarihçe;

Moda Boncuk size rengarenk, enerji dolu, günümüzün vazgeçilmez denecek kadar çok kullanılan ve aranılan boncuk dünyasının kapılarını açmıştır. Moda Boncuk kurucuları bu alanda çok tecrübeli ve müşteriyi iyi tanıyan insanlar oldukları için sahip oldukları birikimi müşteriden gelen talep üzerine boncuğa çevirmişler ve Moda Boncuğu kurmuşlardır.

Moda Boncuk, özellikle günümüzde yaşanan boncuk çılgınlığının son noktasıdır.. Son noktası; çünkü aklınıza gelebilecek bütün çeşitler burada mevcut. Çeşitler saymakla bitmiyor…cam inciden, kristale, minelisinden, kesmesine, simli/kumlu boncuktan deniz mahsullerine, ev tekstil aksesuarından, broş ve çanta sapına kadar her şey yurt dışından getiriliyor ve her zümreye hitap edebilen, her talebi karşılayabilen uluslararası bir boncuk merkezi olan Moda Boncuk’ta satışa sunuluyor.

Mağazanın içine girdiğinizde önünüze çıkan kuyruğa takılıp merak ediyorsunuz içerisini. Takıya, boncuğa, aksesuara biraz meraklıysanız büyülenip kalıyorsunuz rengarek tezgahların arasında. Fiyatları sorduğunuzda ilgiliniz daha da artıyor ve başlıyorsunuz o küçük torbaları boncuğun her çeşidiyle doldurmaya. Mağaza çalışanları son derece güleryüzlü ve samimi tavırlarıyla kendinizi rahat hissetmenizi sağlarken, yılların verdiği tecrübeyle sizi istekleriniz doğrultusunda sabırla yönlendiriyorlar.

Moda Boncuk birinci salonda parekende mağazası, ikinci salonda geniş bir alana yayılmış toptan dükkanıyla hizmet veriyor boncuk tutkunlarına. Birinci salonun yoğunluğundan sıkılanlar, kendilerini ikinci salona atıyor, hem biraz soluklanıyor hemde itinayla dizilmiş boncuk tezgahlarının arasında zevkle alış veriş yapıyorlar.

Boncuk; pozitif enerjiye çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, hem dünyamıza renk katıyor, hemde moda tutkunlarını peşinden koşturuyor. Moda Boncuk da bu amaçla kurulmuş ve adından söz ettiren ünlü boncuk satış merkezlerinin başında yer alıyor. Eğer sizde yaratıcı gücünüze biraz güveniyorsanız yada hayatınıza boncukla renk katmak istiyorsanız mutlaka bir kez uğrayın bu birbirinden güzel insanların çalıştığı, boncukta sınır tanımayan mekana…

http://www.boncuksanati.com/

(Toplam: 23, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer