Divin Pırlanta

Pırlanta yüzük, küpe ve takı setleri.

DİVİN MÜCEVHERAT KUYUMCULUK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

DİVİN mücevherat 1996 yılında kuyumculuk sektörüne giriş yapmıştır. Faaliyetine 10 m2 lik bir ofiste başladıktan sonra ürün ve hizmet kalitesini, müşteri memnuniyetini günden güne artırmış ve ihtiyaçlar doğrultusunda 2005 yılında bugün faaliyet gösterdiği Nuruosmaniye Cad.No:19 / İST adresindeki 5 katlı binasına geçmiştir.

Ayrıcalıklı ve öncelikli hizmetin kaynağı DİVİN, teknolojinin sanatla buluştuğu üretim gücü sayesinde elde ettiği esneklik kabiliyetini doğru ürünü yaratarak, kusursuz müşteri memnuniyeti ile ödüllendirmektedir. DİVİN, müşterilerin istekleri doğrultusunda üretim süreçlerinde esneklik yaratabilmektedir. Sürekli yenilikçiliğin takipçisi olan anlayışı ile çalışanlarını yurtiçinde ve yurtdışında düzenlenen eğitim programlarına teşvik etmektedir. Yurtdışı trendlerinin takibi için uluslararası fuarlara katılmaktadır. AR-GE yatırımları gerçekleştirerek global bir perspektifi barındıran bir yapı ile gelecek için doğru ürünler üretmeye devam etmektedir. Çalışma prensiplerini 7/25 olarak belirleyen Divin Mücevherat, bu farklı anlayış ile sınırsız hizmet desteği sunabilmektedir.

DİVİN mücevherat kurulduğu günden itibaren özverili, fedakâr, bağlılık gösteren, hizmet anlayışı ile üretim gücünü kullanarak farklılıklar yaratmakta ve doğru ürünü doğru zamanda doğru fiyata doğru yerde sunmaktadır.

http://www.divin.com.tr/

(Toplam: 55, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer