Çıkar Somun Sanayi

Firmamız; elektrik sektöründen inşaat sektörüne, mobilya sektöründen otomotiv sanayine kadar, somun kullanan tüm sektörlere çeşitli tiplerde somun imalatı yapmaktadır.

Kışla Caddesi Başaran Sanayi Sitesinde, 750 m² alana kurulu olan, 250 m² Stok alanına sahip, 500 m²’si Üretimde kullanılmaktadır. Üretim kapasitemiz, günlük; 1.100.000 Ad. Somun, 50.000 Ad. Kelebek Somun, 35.000 Ad. Yükseltici Terminali Üretim Kapasitesine sahiptir. Üretmiş olduğumuz mamullerin kalite kontrolünü G6 H6 Geçer Geçmez Mastar kullanarak yapmaktayız. Firmamız kuruluşundan itibaren kalitesinden ödün vermeyip; Bu günün koşullarına göre en uygun fiyatla en yüksek kaliteyi en kısa sürede vermeyi amaç edinmiş ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutma, gayreti içinde olmuştur. Makine parkurumuz en son teknolojideki sisteme göre dizayn edilmiş olup, en hızlı şekilde terminli çalıştığımız imalatçı firmalara büyük rahatlık ve ekonomik kazanç sağlamıştır. Yılların verdiği tecrübe ile somun konusunda sanayicinin karşılaştığı tüm sorunlara en uygun çözümleri üretebilmek gururumuz ve tercih edilme nedenimiz olmuştur.
Firmamız; yüksek kalite, zaman, iş ciddiyeti ve fiyat politikası gibi özelliklerinin birleşmesi ile kendi alannda önde gelen başarılı firmalar arasında yerini almıştır. Çıkar Somun San. ve Tic. Ltd. Şti. ileri teknoloji, güçlü insan kaynakları ile profesyonelliğini kalite ve başarıya dönüştürerek ünlü markaların tercihi olmuştur.

http://www.cikar.com.tr/

(Toplam: 39, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer