Hakay Rulman Makina

Şirketimiz, 35 yıla varan rulman üretim ve satış deneyimi ışığı altında Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi’nde kendi işyerinde  faaliyetini sürdürmektedir.

Firmamız, dünyanın ilk ve aynı zamanda en büyük rulman üreticisi  Schaeffler Group’un  INA  ve FAG rulmanları ; Avrupa’nın en büyük makaralı rulman üreticisi Rulmenti Barlad’ın URB ve KRS markalı rulmanları; Düzce’de 2006 yılında faaliyete geçmiş olan ve Türkiye’de kurulan ikinci rulman üreticisi  Anadolu Rulman AŞ’nin ürettiği yerli ART markalı rulmanların, Çin’in en büyük rulman fabrikalarından  LYC markalı rulmanlarının; DPI markalı rulmanların distribütörlüklerini yapmaktadır.Bunlara ilaveten SKF,ORS,TIMKEN,NSK,NTN,KOYO,SNR,RHP,Link Belt,HCH,YW,KG,Samick vs olmak üzere diğer rulman ürünlerinin bayilik ve satışını yapmaktadır.

2007 başı itibariyle Alman malı OKS yağlama ve bakım ürünlerinin de distribütörlüğüne başlamıştır.Her türlü sanayi ve gıda endüstrisinde kullanılan  OKS markalı gres,yağ , pasta ve bakım ürünlerini müşterilerimizin beğenisine sunmuş bulunuyoruz. OKS Spezialschmierstoffe GmbH 2003 yılından bu yana, uluslararası faaliyette bulunan Freudenberg Group, Weinheim, Germany’nin bir parçasıdır.

Bu ürünlerin yanı sıra İstanbul’da imalat yapan Çağrı Endüstri AŞ’nin yerli markası ALHAN ürünlerinin de Ankara’da bulunan tek bayisi olan şirketimiz, her türlü konveyör  elemanları, hasır bant, profil , papuçlar, kol ve menteşeler olmak üzere 7000 binden fazla çeşitte ürünle sizlere hizmet vermektedir.

Ayrıca firmamız güç aktarma elemanları(her türlü kayış ve kasnak), sızdırmazlık elemanları(keçeler,o-ringler), ve lineer rulman ve kızaklar gibi çeşitli ürünlerin de satışını da yapmaktadır.

2008 yılından itibaren de İtalya’nın önde gelen firması EUROSNODI markalı Mafsal Kafa, Hidrolik mafsal ve mafsal yatak ları  Türkiye  Ggenel distribütörlüğünü yapmaktadır..

Deneyimli, uzman ve aynı zamanda genç, dinamik kadrosu ile müşterilerimize 24 saat hizmet ve teknik danışmanlık servisi veren şirketimiz deneyimlerini müşterileriyle paylaşmaktadır.

http://www.hakayrulman.com/

(Toplam: 51, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer