Sem Plastik Sanayi

Sem Plastik Sanayi

Sızdırmaz Kaplar, Yiyecek Setleri, Kolonyalı Mendil , Salata Kapları, Sos Kapları , Plastik Bardak , Tabak , Çatal, Kaşık, Bıçak, Karıştırıcı , Lunch box, Snack Box, Kristal Bardak üretimi.

Kendi alanında ülkemizin önde gelen kuruluşlarından kabul edilen SEM PLASTİK, 25 yılı aşkın deneyimin verdiği güçle gelişerek, üretime ve ülke ekonomisine hizmete devam etmektedir.

Malatya’da 8500m² kapalı alanlı, İstanbul’da 20.000m² kapalı alanlı birer tesisi bulunan Sem Plastiğin 600m²’lik satış ve lojistik merkezi, gene İstanbul’da bulunmaktadır. SEM Plastik Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı içinde yer almasının yanında Amerikan konsolosluğunca meydana getirilen araştırmada Doğu Anadolu’nun ilk 100 şirketi içinde gösterilmektedir.

Haiz olduğu geniş kapasiteli üretim tesislerinde güçlü bir teknolojik altyapı ile çalışan SEM Plastik, Reifenhauseser, Union, OMV, TFT, Fostag, Netstal, Demag, Rascher Systems benzer biçimde dev dünya markalarını kullanmaktadır. Bugüne dek 80 milyar adetlik üretim ve 45 ülkeye 4500 konteynerlik ihracat gerçekleştirmiş bulunmaktadır. Ek olarak PAGEV, ISO, ITO, ASD benzer biçimde kuruluşların da üyesi olan firmamız, standardını TUV-iso9001:2000, HACCP, TSEK ve Ziraat Köyişleri Bakanlığı Besin Sicili-Üretim İzni ile belgelemektedir.

Ürünlerinde tamamıyla birinci derslik geri dönüşümlü hammadde kullanan SEM Plastik, tasarım mevzusunda da ayrıcalığını uzmanlaşmış ekibi ile ortaya koymaktadır. SEM Tasarım ekbi; Orijinal ve güzel duyu modellerini, kendi tasarımcı ekibinin, satın alan ile etkileşimleriyle oluşturmaktadırlar.

SEM Plastik, toplumsal mesuliyet bilincini; üretimde ve hizmette gösterdiği titizlikle beraber, üstlendiği sponsorluklarla da ortaya koymaktadır. İTÜ Çevkor, TEMA Vakfı, Mc Donald’s Çocuk Vakfı, İstanbul Bilim Sanat Merkezi, Gate Gourmet Futbol Ekibi, Sem Plastiğin desteklediği kurumlar arasındadır.

SEM Plastik Artan dinamizmi ve yükselen başarı grafiği ile geleceğe güvenle bakmaktadır.

http://www.semplastik.com.tr/

(Toplam: 12, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer