Tolkar Makina izmir

Endüstriyel tekstil, çamaşırhane yıkama makina ve ekipmanları.

Türkiye’nin lider çamaşırhane ve tekstil yıkama makineleri üreticisi firmamız, İzmir Atatürk. Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 20.000 m² kapalı alana sahip 2 adet son teknoloji ile donatılmış üretim tesislerinde,350 çalışanı ile yılda yaklaşık 2500 çamaşırhane makinesi ve 500 tekstil yıkama makinesi üretmektedir.

Ayrıca Türkiye genelinde 13 Bölge ve Servis Müdürlüğü, kendi bünyesinde yetişmiş 60 teknik servis personeli ile müşterilerinin sürekli yanında ve hizmetindedir.

Üretiminin yaklaşık % 40’ını ihraç eden firmamız yurtdışında 20 noktada satış ve servis ağına sahiptir.

Tolkar’ın yatırımları arasında 2004 yılından bu yana sırasıyla Antalya, Muğla ve Manavgat’ta Tolkar Laundry adı ile kurmuş olduğu çamaşır yıkama fabrikaları mevcuttur. Kurulan bu tesisler ile turizm hizmet sektöründe günlük 120 ton yıkama kapasitesi ile yıkama servis sektörünün de lider firmasıdır.

Tüm bu yatırımları ve faaliyetlerinin yanı sıra Tolkar; Unimac (USA),Speed Queen (USA),Chicago (USA),Jensen (Almanya),Renzacci(İtalya) gibi Dünya’nın çamaşırhane, finishing ve kuru temizleme makinesi üreticilerinin Türkiye ve Orta Doğu’da ki tek yetkili satıcısı, servis sağlayıcısı konumundadır.

Tolkar Makina 2008 yılında yaptığı yatırımla; üretim teknolojisi ile tüm rakiplerinden uzak ara önde olan bilhassa büyük kapasiteli yıkama-sıkma makineleri üreticisi SMARTEX’i de bünyesine katmıştır.

http://www.tolkar.com.tr/

(Toplam: 142, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer