BM Makina

Elektrikli zincirli vinçler, tek kiriş ve çift kiriş kreynler, ayaklı ve duvara monteli pergel kreynler, busbar, kablo sarma tamburları.

BM Makina, kaldırma ve enerji iletim konularında Alman firmalarının Türkiye temsilciliklerini yapmaktadır. Her iki konuda çalıştığı firmalar dünya çapında kendini kanıtlamış firmalardır.

LIFTKET:125 kg’dan 12500 kg’a kadar elektrikli zincirli vinç, 1500 kg’a kadar tavan vinçleri ve pergel vinçler imal etmektedir.

VAHLE: PVC ve alüminyum gövdeli kapalı kutu baralar, PVC izoleli çubuk baralar, yüksek kapasiteli açık baralar, motor tahrikli ve yay tahrikli kablo sarma tamburları, muhtelif kablo arabaları, temassız (sürtünme olmadan) sinyal iletim sistemleri üretmektedir.Bunların yanında BM Makina Perit marka vakum kaldırma ünitelerini satmaktadır.

Vakum kaldırma üniteleri şekil itibari ile tutması ve kaldırması zor olan malzemeleri vakum vasıtasıyla kolaylıkla kaldırıp transfer edebilir. Bu malzemeler cam, sunta, sac levha, karton koli, kağıt torba, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinası gibi çok geniş alanlarda mevcuttur.

http://www.bmmakina.com.tr/

(Toplam: 29, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer