Özarar Makina

Kaldırma Makinaları, elektropalanga, kreyn, vinç ekipmanları, cereskal, elektropalanga üretimi.

Özarar kaldırma makinaları sanayi 1959 yılında Türk sanayisine mühendislik hizmeti vererek başlattığı hamleyi gelişen ülkenin ihtiyaçları doğrultusunda 1968 yılında, kaldırma ve taşıma sistemleri imalatına yöneltmiş ve bu alanda haklı bir saygınlık kazanmıştır.

MİSYONUMUZ
Kuruluşumuzdan beri amacımız mühendislikte, üretimde ve serviste seçkin kadromuzun katkı ve çalışmaları ile en iyiye ulaşmak olmuştur. Uluslararası standartlara uygun çalışmalarla yüksek kalite, yüksek güvenlik ve yüksek teknoloji ile hazırlanan ürünler ülke sanayisinde geniş kullanım alanı bulmuştur. Firmamız kuşaktan kuşağa bilgi ve tecrübe aktararak alanında tecrübeli, eğitimli ve konusunda uzman çalışanları ile üstün başarıyı yakalamış gerek yurtiçi gerekse yurtdışı hizmetleri ile global bir çalışma alanı sağlamıştır.Yarattığımız bu kavramı sürdürmek azmindeyiz.

Amacımız; bilgi ve deneyimi maddeye aktararak insanın daha az yorularak büyük hizmetlere imza atmasını sağlamaktır.

KALİTE SİSTEMLERİ
Kaliteli ve güvenli üretimimizi American Systems Registrar gözetmenliğinde alınan ISO 9001:2000 kalite sistem yönetimi belgesi ve Breu Veritas gözetmenliğinde alınan CE belgesiylede perçinleyerek daima daha ileriyi, daha kaliteliyi, daha güvenliyi hedef alan çalışmalarımız, sizlerin bizlere olan güveniyle devam etmektedir.

Kurulduğu günden bu yana geçen yarım asıra yakın süre içerisinde Özarar, her zaman kaliteli üretimi ve buna bağlı müşteri memnuniyetini kendisine hedef seçmiştir.

Standart vinç üretimlerimizin yanında müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan özel üretimlerimiz de her zaman Özarar kalitesiyle teminat altındadır.

Üretiminden satış sonrası destek hizmetlerine kadar her zaman müşterilerimizle el ele çalışmalarımızı yürütmekteyiz.

http://www.ozarar.com/

(Toplam: 21, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer