DBF Makina Sanayi

Otomatik Araç yıkama makinaları ve aksesuarları; ürünler, referanslar, haberler ve bilgi formu.

BF MAKİNE SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ 1993 yılında İzmir Ege Serbest Bölgesin’de üretim ve ticari faaliyetlerine başlamıştır.

Konusunda dünya lideri CECCATO SpA’nın önce lisansı ile bilahare kendi dizaynlarını geliştirerek Otomatik Araç Yıkama Makinaları ile Su Arıtma ve Geri Kazanma Üniteleri üretimini gerçekleştirmektedir. Firmamız Türkiye’deki tüm akaryakıt dağıtım firmalarına doğrudan ana tedarikçi olarak hizmet vermektedir. Şirket mevcut tesislerinde yılda 250 makine yapabilme kapasitesine sahiptir. Şirket, üretimi ile ilgili TSEK Kalite Uygunluk Belgesi ve TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi’ne, ISO 9001 Belgesi’ne sahip olup, CE belgesini almak için çalışmalarını yürütmektedir.

Firmamız bugüne kadar 250 adedi Rusya’nın çeşitli bölgeleri, Bulgaristan, Yunanistan, Suriye, Gürcistan, Avustralya, İsrail, Azerbaycan, Türki Cumhuriyetler ve Arnavutluk’ta olmak üzere 900’den fazla Otomatik Araç Yıkama Makinası kurmuş bulunmaktadır. Aynı zamanda Kipa, Tansaş ve Özdilek gibi alışveriş merkezlerinde; belediyelerde; Emniyet Müdürlükleri ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı, EGO, TCDD gibi resmi kurumlarda makinalarımız düzenli şekilde çalışmaktadır.

http://www.dbf.com.tr/

(Toplam: 48, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer