Prolink Mümessillik İç ve Dış Tic. Ltd.

Prolink Mümessillik İç ve Dış Tic. Ltd.

Network donanım ve yazılımları; Network sistemleri için çözüm üreten Amerikan Avocent (Cybex), Rose, Powerquest, Legato-Vinca, Bindview, Alteon ve Network Appliance firmalarının Türkiye temsilciliği.

1997′ de kurulmuş olan ve Türkiye IT pazarının önder, katma kıymetli dağıtıcılarından önde gelen Prolink, sektörde yeralan en yenilikçi network, veri depolama ve güvenlik ürünleri ile kurumsal firmalara uçtan uca çözümler sunar.

Ankara ve İstanbul ofisleri ile sektöre en kaliteli, uygun hizmet ve çözüm anlayışı Prolink’in katma kıymet yönünü açığa çıkarmaktadır. Prolink’in iş modeli çerçevesinde oluşturduğu kanal programı, bir taraftan varolan bayilerin satış öncesi ve sonrasında destek ve danışmanlık hizmetleri ile desteklenmelerini mümkün kılarken; öteki taraftan da yeni iş ortakları ile iletişime geçilerek, kanal modeli içinde geliştirilmelerini ve bu yapıda etken bir halde rol almalarını sağlamaktadır.

Uzmanlık ve tecrübeyi ilke edinmiş olan Prolink, tüm bayilerini uygun maliyet ve ileri teknoloji çözümleriyle desteklemek suretiyle sektörde ayrıcalıklı bir yere haiz olmuştur.

http://www.pro-link.net/

(Toplam: 21, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer