Ulusal Bayrak

Firmamız; “kaliteyle tanışın” sloganı ile faliyetine başlamış ve aynı kaideyi bozmadan kaliteyi günümüz şartlarında olabilecek en uygun fiyatlarla sunmayı kendisine pirensip edinmiştir.
Ana imalatımız olan Türk Bayrağı konusunda oldukça titiz davranmaktayız. Kalite standartlarına uymak ve hatta zorlamak ana prensibimiz. Bu pirensibizi siz sayın müşterilerimizi – kurum-kuruluşları temsil eden flama ve fors gibi ürünlerimizdede uygulamaktayız.

Müşteri istekleri aynı yerden birçok hizmeti aynı kalite anlayışı ile almak olunca bizde Ulusal Bayrak ve Reklamcılık olarak her çeşit pirinç ürünler, şilt,plaket,rozet,serigrafi baskı, Atatürk mask ve büstleri ile birçok pirinç ürünlerin yanı sıra aliminyum ve fiberglass ürünleride kendi bünyemizde sağlayarak çoklu destek ve hizmet sunmaya kendimizi adadık.
Bizi tercih edenleri bilgi alabilmesi ve iletişim kurabilmesi için internet sitesini hayata geçirdik. Kaliteyle tanışın sloganı ile açılan sitemiz adına ve kendisine yakışır ürünlerimizle sizleri tanıştırmak için 24 saat hizmetinizdedir.

İlkemiz Avrupa standartlarının üzerinde üretim yaparak, ülkemizi konusunda lider bir haline getirmektir. Bunu yaparken istek ve önerilerinize büyük bir hassasiyet göstereceğimizi belirtir ve teşekkür ederiz.

http://www.ulusalbayrak.com/

(Toplam: 35, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer