Emek Pansiyon Antalya Çıralı

Huzurlu ve neşeli bir tatil için. Bahçemizde bulunan nar, limon, palmiye. zakkum veya japon eriği altında ki hamakta saatlerce uzanıp, bu derin sessizlik ve yeşil cennet içerisinde ruhunuzu dinlendirebilirsiniz.

Pansiyonumuz 30 yatak kapastesine sahip olup 7 bungalow olmak üzere toplam 15 odaya sahiptir. İzole edilmiş klimalı odaları ile pansiyonumuz sizleri beklemektedir.. Bahçemizde bulunan nar, limon, palmiye. zakkum veya japon eriği altındaki hamakta saatlerce uzanıp bu derin sessizlik ve yeşil cennet içerisinde ruhunuzu dinlendirebilirsiniz..


Kumsala uzaklığımız sadece 100 m. olup plajda şemsiye ve şezlonglarımız bulunmaktadır. Pansiyonumuzun ön kısmı dev asırlık çam ağaçları ile kaplıdır…

Çıralı’ya gelipte yöremizin o güzel enfes sebze yemeklerini annemiz Meryem hanımın elinden tatmadan gitmeyi düşünmüyorsunuz umarım..


Masanıza gelen her türlü meyve veya sebze hormonsuz ve doğal olarak yetiştirilmektedir.. Sabahları kahvaltıdaki ev yapımı reçeller, köy yumurtası, bal, tereyağı, süt ve bir çok şey ile kahvaltınız ve yemekleriniz tam bir ziyafete dönüşmektedir…


http://www.emekpansiyon.com.tr/

(Toplam: 11, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer