Nasıl Bir ipod uygulaması gizlenir

Eğer başkalarının görmesini istemediğiniz iPod uygulamalarınız varsa, meraklı gözlerden gizleyebilirsiniz. iPod Shuffle, iPod Nano, iPod Classic ve iPod Touch – Apple yayınlandığı anda dört iPod modelleri yapar. Sadece iPod Touch uygulamaları çalıştırabilirsiniz. Eğer bir uygulama yok yapamaz da, iPod görerek kişi olasılığını azaltarak, bilerek yanlış etiketleniyor olduğum bir klasör içine gizleyebilirsiniz.

Talimatlar

    • Basın çoklu dokunmatik ekran altında bulunan iPod Touch, üzerinde “Home” düğmesine basın.
    • Dokunma ve tüm simgeleri çalkala alıncaya kadar ana ekranda herhangi bir uygulaması için simgesine basılı tutun.
    • gizlemek ve diğer app simgesi üzerine bırakın istediğiniz app simgesini sürükleyin. IPod Touch gibi uygulamalar türüne göre klasör, adlandırma, hem uygulamalar içeren bir klasör oluşturur “Verimlilik.” Iki uygulama simgeleri üstlerindeki klasörün adı bar, ekranın altında görüntülenir. klasör temsil eden bir simge isim çubuğunun üzerinde görüntülenir.
    • Yeni oluşturulan klasörün adına dokunun ve meraklı insanlar daha az gibi klasör, keşfetmek için muhtemel yapacak düşündüğüm şey yeniden adlandırın “Spreadsheets 2011.” değişim ve ana ekrana dönmek kaydetmek için klasör simgesini tıklayın.
    • “Ev” dokunun jiggling dan app simgeleri ve klasörleri durdurmak için düğmesine basın.
(Toplam: 27, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer