The Bear 3. sezonda bizi neler bekliyor? (ABD yayın tarihi açıklandı)

Jeremy Allen White, The Bear’ın üçüncü sezonu için mutfağa geri dönüyor! İlk yayınlandığı günden bu yana övgülere doyamayan FX’in popüler dizisi ‘pek yakında’ seyirciyle tekrardan buluşacak.

İşte üçüncü sürem hakkında bildiğimiz her şey…

Son sürem, şef Carmen ‘Carmy’ Berzatti ve ekibinin eski bir lokantayı 12 hafta içinde The Bear adlı lüks bir restorana dönüştürme macerasına odaklanıyordu.

Dizi, dostlar ve aile üyelerinin ağırlandığı bölüm ile sürem finali yapmıştı. Bu restoranın resmi olarak halka açılmasından önceki son adımdı.

Disney+/FX

Şeflerimiz artık her saniyenin mühim bulunduğunu öğrendi. Şimdi ise muhtemelen mütevazı bir mekândan ‘fine dining’ restorana dönüşümün sancılarını izleyeceğiz. Buna sektörün dinamikleri de eklendiğinde menüde gene kaos olacak diyebiliriz.

Dizi ‘tam kadro’ seyirciyle buluşacak

Jeremy Allen White ve Ayo Edebiri. Disney+/FX

White, (Sydney Adamu’yu canlandıran) Ayo Edebiri, (Richie’yi canlandıran) Ebon Moss-Bachrach’ın yeni sezonda da yer alması planlanıyor.

Business Insider yeni sezonda dizinin ‘tam kadro’ seyirciyle buluşacağını aktardı. Bu oyuncular içinde Abby Elliott (Natalie Berzatto), Lionel Boyce (Marcus), Liza Colón-Zayas (Tina), Edwin Lee Gibson (Ebraheim) ve Matty Matheson (Neil Fak) içeriyor.

Jon Bernthal’ın canlandırdığı Michael Berzatto karakteri ölmüş olsa da (ilk iki sezonda olduğu şeklinde) flashback sahnelerde yer alacağı tahmin ediliyor.

‘Etkin mutfak atmosferine’ geri dönülecek

Disney + / FX

Variety’ye verdiği bir röportajda yeni sürem için şeflerle beraber çalışacağını açıklayan White, üçüncü sezonda restoranda bir set menü seti olacağını ve kamera karşısında bu yiyecekleri yapabilmek için hazırlık yapacağını deklare etti. White sözlerine şu şekilde devam etti:

İkinci sezonun büyük bir kısmı restoranı açmakla ilgiliydi, bu yüzden oldukça fazla yiyecek pişirme yoktu. Fakat şimdi, şu demek oluyor ki üçüncü sezonda ilk sezondaki o etkin mutfak atmosferine geri döneceğiz.

Ek olarak White, Altın Küre töreninde gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, Carmy’nin buzdolabında sıkışıp kalmış olduğu sırada yapmış olduğu yorumlar için Claire’den özür dilemesini umduğunu söylemiş oldu ve “Bir özrü hak ettiğini düşünüyorum” diye ekledi.

The Bear 3. sürem ne süre yayınlanacak?

Deadline çekimlerin Şubat sonu ya da Mart başlangıcında başlayacağını duyurmuştu. White, Aralık ayında Entertainment Tonight’a verdiği bir röportajda bu süre çizelgesini doğrulamıştı.

Perşembe günü yeni sezondan ilk tanıtım paylaşıldı. Hulu, üçüncü sezonun 27 Haziran Perşembe günü yayınlanacağını deklare etti. Dizi vatanımızda ise Disney+’ta yayınlanacak.

Platform, X/Twitter üstünden yeni sürem tanıtımını paylaştı sadece bir tarih vermekten kaçındı ve bir tek “pek yakında” demekle yetindi. Dizinin ikinci sezonu Hulu’da 22 Haziran 2023’te vatanımızda ise 19 Temmuz 2023’te yayınlanmıştı. Bundan dolayı yeni sezonun Hulu’ya yakın bir süre diliminde yayınlanacağı tahmin ediyoruz. Kati tarih paylaşıldığında bu haberi güncelleyeceğiz.

Bizi X/Twitter’dan takip etmeyi ihmal etmeyin.

(Toplam: 1, Bugün: 1 )

Site Footer