Tamagotchi’nin 2000’ler klasiği geri dönüyor!

2000’lerin nostaljik oyuncağını geliştiren Bandai 21. yüzyıl hayatına uygun Wi-Fi özellikli Tamagotchi’yi piyasaya sürdükten ortalama bir yıl sonrasında hayranların en gözde ürünlerinden birini geri getiriyor: Tamagotchi Connection.

İlk olarak 2004 senesinde piyasaya sürülen Tamagotchi Connection modeli kullananların; sanal bir evcil hayvanı besleyip onun dost edinmesine, oynamasına, armağan değiş tokuşu yapmasına ve öteki Tamagotchi’lerle eşleşmesine yardım etmesini elde eden bir sanal üründü. Ve o denli oldukca sevildi ki bazıları tarafınca gelmiş geçmiş en iyi Tamagotchi modeli olarak nitelendirildi.

Dikkatli hayranlar 1 Nisan şakasının bir parçası olarak Tamagotchiler için yeni bir anten aksesuarı duyurulduğunda bu tekrardan dönüşü farklıymış olabilir. Pek oldukca Tamagotchi hayranı bu ipucunu elde etti, zira ilk Tamagotchi Connection modelleri antenlerle süslenmişti. Pek oldukca kullanıcı gönderi altına yorum yaparak şirkete aleti geri gelmesi için adeta yalvardı.

Yeni Tamagotchi Connection 2024’ün ön siparişleri Amazon (ABD) üstünden başladı. Dört renk seçeneği ve daha da hususi bir tasarıma haiz ‘Gerçek Dostlar’ seti mevcut. Ürün Temmuz ayında ise genel satışa sunulacak.


Elizabeth de Luna, Mashable’da kültür muhabiri.

(Toplam: 1, Bugün: 1 )

Site Footer