Mourinho’nun transfer listesinde kimler var? GPT-4o, 9 isim verdi

Malum, futbolda geçirme dönemine girmiş durumdayız. Transferin de en oldukca konuşulan takımlarından biri Fenerbahçe. Bilhassa Jose Mourinho’nun takımın başına geçmesi ve Acun Ilıcalı’nın ‘büyük vaatlerinin’ arkasından beklentiler oldukça yükselmiş durumda.

Sarı-lacivertlilerin geçirme harekatında; bir 6 numara, bir süratli sol kanat atak oyuncusu, bir de 9 numara aramış olduğu spor sayfalarında yazılıp çiziliyor. Peki Mourinho hangi adların peşinden gidilmesini istiyor?

Biz suni zekâ GPT-4o’dan birkaç parametre ilave ederek Mourinho’nun geçirme listesini tahmin etmesini istedik. Ortaya garip bir sıralama çıktı.

6 numara

Nemanja Matić / Getty Images

1. Nemanja Matić (Olympique Lyon) – Yaşı ilerlemiş olmasına karşın Mourinho, ona güveniyor.

2. Boubakary Soumaré (Leicester City) – Fizyolojik olarak kuvvetli, top kazanma ve dağıtma kabiliyetleriyle dikkat çeken genç bir orta saha oyuncusu.

3. Wilfred Ndidi (Leicester City) – Top kazanma becerileri kuvvetli olan ve hala nispeten genç olan, Mourinho’nun tercih edebileceği tipte sağlam bir 6 numara.



İlginizi çekebilir: Trajik bir ölüm, küme düşen bir takım, parasal bir kavga… Sala’nın ölümünün 5’inci yılında neler yaşanıyor?



Süratli sol açık

Steven Bergwijn / Getty Images

1. Steven Bergwijn (Ajax) – Tottenham’da Mourinho ile çalıştı. Hızı ve atak kabiliyetleriyle sol kanat için uygun bir oyuncu görünümünde.

2. Anthony Martial (Manchester United – Editörün notu: 1 Temmuz’da özgür duracak) – Hız ve beceri potansiyelinin yanı sıra kariyerinde gireceği yeni bir ortamda tekrardan canlanma potansiyelini de sunuyor. United’da Mourinho’nun öğrencisiydi.

3. Leon Bailey (Aston Villa) – Süratli ve teknik kabiliyetleriyle dikkat çeken bir sol kanat oyuncusu. Premier League deneyimi de var.

9 numara

Romelu Lukaku / Getty Images

1. Romelu Lukaku (AS Roma, Chelsea’den kiralık) – Bilhassa Mourinho’nun Manchester United’ı çalıştırdığı ikinci sezonda beraber başarı göstermiş bir dönem geçirdiler. Fizyolojik gücü ve golcülüğü onu ideal bir hedef yapıyor.

2. Tammy Abraham (AS Roma) – Mourinho’nun Roma’da çalıştırdığı Abraham, güvenilir bir golcü bulunduğunu kanıtladı.

3. Andrea Belotti (AS Roma) – Mourinho’nun Roma’daki talebesi Belotti, kendini kanıtlamış bir golcü ve hala iyi döneminde.

Şimdi bizlere bekleyip görmek kaldı.

(Toplam: 1, Bugün: 1 )

Site Footer