Küresel Pazar

Firma Adı:Küresel Pazar
Web Adresi:http://www.kureselpazar.com
Kısa Açıklama:Türkiye’nin en gerçek online pazarlama platformu… Firmalar, ürünler, alım-satım talepleri… KOBİ’lerin esnek üretim yapısı ve kabiliyetlerini en iyi ifade eden online ticari modüller… b2b pazar platformu… Ostim Organize Sanayi Bölgesi ve Omedya A.Ş. işbirliğiyle Türkiye’nin b2b online pazarlama platformu kuruldu…
Firma Hakkında :

WWW.KURESELPAZAR.COM

www.kureselpazar.com Türkiye’nin en önemli dijital pazarlama platformu olarak hizmet vermektedir. Firmaların ürün ve hizmet bazında en detaylı şekilde tanıtıldığı portal, elektronik ortamda iş yapmak isteyen alıcı ve satıcılar için geliştirilmiş özel modülleriyle üye ve ziyaretçi sayısını her geçen gün biraz daha arttırmaktadır.

www.kureselpazar.com ile işbirliği:
Türkiye’de ilk defa uygulanan Gelişmiş-Dinamik-Güncelleme modülü sayesinde her an en güncel ve doğru bilgileri ziyaretçisine ve üyelerine sunan www.kureselpazar.com portalı, reklam ve tanıtım faaliyetleri için de ideal bir sanal ortam olarak dikkat çekmektedir.

OMEDYA/ doğru iletişim… doğru çözüm…

OMEDYA A.Ş, 100 ayrı işkolunda faaliyet gösteren yaklaşık 5000 küçük ve orta boy işletmesi, binlerce çeşit üretimi ve yaklaşık 40.000 çalışanı ile Türkiye’nin en önemli sanayi merkezi Ostim’de 1996 yılından bu yana faaliyet göstermektedir.

1967 yılında temelleri küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi olarak atılan ve aradan geçen 36 yılda sürekli gelişen Ostim bugün bir Organize Sanayi Bölgesidir. Başarılı organizasyon yapısı sayesinde hareket kabiliyetini hiçbir zaman kaybetmeyen Ostim, teknoloji, medya-iletişim, pazarlama, eğitim, kültür ve spor gibi alanlarda hızlı bir şekilde organize olmuştur.

INTERNET YAYINCILIĞI: BİLGİ PORTALI-B2B PORTAL
Omedya A.Ş, günlük yaklaşık 2000 kişi tarafından ziyaret edilen Türkiye’nin en önemli KOBİ bilgi platformu olarak gösterilen bölgenin resmi web sitesi www.ostim.org.tr’nin tasarım-yazılımını gerçekleştirmiş portal üzerindeki reklam alanlarının işletmesini de kendi bünyesinde yürütmektedir. Ayrıca şirketimiz, şu an ziyaret etmekte olduğunuz www.kureselpazar.com elektronik ticaret portalının da sahibidir.

Kobi’lerin online haber platformu olarak yapılandırılan ve her geçen gün ziyaretçi sayısını arttıran www.ostimgazetesi.com ve kobitime.com portalları da Omedya A.Ş. tarafından yönetilmektedir. Sanal ortamda – bilgi – ticaret ve habercilik platformlarında yer alan portallarımızın içerik geliştirme-üye kaydı-reklam tanıtım ve benzeri bütün çalışmaları şirketimiz bünyesinde yürütülmektedir.

BÖLGESEL TANITIM

Ostim Medya İletişim Reklam Hizmetleri A.Ş., 1995 yılından bu yana, faaliyet gösterdiği bölgeyi Türkiye’ye ve dünyaya tanıtan önemli çalışmalara imza atmıştır. Omedya A.Ş, 1995 yılından bu yana her iki yılda bir Ostim Rehberi’ni çıkarmaktadır. Şirketimiz 2002 yılında Ostim Rehberi çalışmasına, İnteraktif CD ve İhracat Kataloğu çalışmalarını da eklemiş ve 2002 yılında Ostim’e Rehber-CD-İhracat Kataloğu’ndan oluşan üçlü bir tanıtım paketi hazırlamıştır. Şirketimiz, Ostim 2004 Tanıtım Paketi Projesi adıyla, rehber-cd-ihracat kataloğu ve web sayfası çalışmalarından oluşan projeyi başarıyla tamamlamıştır. Şirketimiz şu anda ki-ex 2006 Ostim Vizyon Projesi’ni yürütmektedir.

YAYINCILIK – OSTİM ORGANİZE SANAYİ GAZETESİ

OMEDYA, Dünya Gazetesi ile yaptığı işbirliğiyle yaklaşık 2 yıldır ORGANİZE SANAYİ GAZETESİ’ni yayınlamaktadır. Ostim Organize Sanayi Bölgesi yönetimi adına çıkarılan Organize Sanayi Gazetesi, Dünya Gazetesi ile ayda bir defa Türkiye genelinde dağıtılmaktadır. Ayrıca, Ostim OSB, İvedik OSB ve civar sanayi sitelerinde faaliyet gösteren bütün KOBİ’lere ücretsiz olarak dağıtım şirketi kanalıyla ulaştırılan gazetenin toplam tirajı 65 bine ulaşmaktadır.

OUTDOOR UYGULAMALAR

Omedya A.Ş. faaliyet gösterdiği bölgedeki Açıkhava reklam alanlarının işletmesini de yürütmektedir. Şirketimiz kontrolünde, 48 ayrı özel tasarımlı ve geniş reklam alanı sunan Sokak Panosu ve ışıklı bilboard alanları bulunmaktadır.

İletişim Bilgileri
Adres:Kavacıklı iş merkezi 15/45 ostim
il:Ankara
Telefon:0 312 285 58 20
Fax:0 312 385 78 37
(Toplam: 15, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer