Foks Fabrika Otomatik Kontrol Sistemleri

Rtu scada plc sistemleri proje yazılım ve üretimi, kablosuz veri iletişimi, veri saklama işleme ve yönetimi.

Foks Fabrika Otomatik Kontrol Sistemleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi;Endüstriyel OTOMASYON alanında proje, yazılım ve ürün geliştirmek üzere kurulmuş bir ArGe ve Üretim firmasıdır. PLC,  RTU, DCS, SCADA, HMI, MCU, MCC ve RLL sistemlerinde profesyonel çozümler ve hizmetler sunar .

Foks Motorola RTU Türkiye yetkili çözüm ortağıdır. Müşterilerine garantili ve yüksek kararlılıklı sistemler ve çözümler sunar.

Foks SCHNEIDER ve SIEMENS yetkili otomasyon çözüm ortağıdır.RTU haberleşme sistemleri, DSİ ve Belediye Pompa istasyonu SCADA Uygulamaları, Hazır Sıva Tesisi MCC ve Komple OTOMASYON uygulamaları, Hazır Beton Tesisi Komple OTOMASYON Uygulamaları, Biyo Kimya Tesisi Komple OTOMASYON ve SCADA uygulamaları, Meteorolojik ve Sismik Telemetri Uygulamaları, Vs… )

Foks BeneCom Endüstriyel PC ve Sielco Winlog SCADA ürünlerinde Türkiye yetkili temsilcisi ve servis merkezidir. Türk kalite standarlarına uygun beton üretimi yapmak isteyen Hazır Beton Üretim Tesislerine TS EN 206-1 e uygun Komple OTOMASYON çözümleri sunar. Endüstriyel dozaj kantarları için Load-Cell interface / Transmiter, Tartım indikatörü üretir, Endüstriyel uygulamalar için seviye probu ve HART GATEWAY-HART MODEM üretmektedir. Her türlü endüstri tesis elektrifikasyon montaj, projelendirme, devreye alma ve eğitim konusunda güvenilir çözüm ortağınızdır.

http://www.foks.com.tr/

(Toplam: 172, Bugün: 1 )

Leave a reply:

Site Footer